Foltos kanapé... belekezdenél, de hogyan?

A foltos ülőgarnitúránk tisztása elsőre nehéz feladatnak tűnhet.., de a megfelelő eszközökkel a nem túl extrém szennyeződéseket mi magunk is eltávolíthatjuk!

A kanapénk ülőfelülete számtalan dologgal találkozik nap mint nap. Ezek az ülőfelületek folyamatosan kivannak téve a porterhelésnek, étel nyomoknak, italfoltoknak, amiket fokozhatnánk a ruházatunkról testünkről származó kanapéra tapadt parányi zsírrétegről, ami épp elég ahoz, hogy egy alapos porszívózás ne segítsen a szennyeződés eltávolításában.

Karcher RM 760 tabletta, a bevált

Ezeket általában mi magunk is eltávolíthatjuk a megfelelő kárpittisztító felszereléssel. A mi módszerünk a következő: vizes kárpittisztító segítségével, Karcher RM760 tisztítószeres vizet szórunk a felületre, amit azonnal ki is szívunk a vizes tisztítógépünkkel. Ha az eredmény nem megfelelő akkor mégegyszer megismételjük a műveletet. Nálunk eddig mindig működött! A szer másik előnye ami miatt nehezen váltanék, az RM760 tartalmaz egy speciális adalékot ami lerövidíti a száradási időt, nem tartalmaz fehérítő adalékot. A száradási időt továbbá magával a tisztítógéppel való visszaszívásal tudjuk redukálni, a speciális kárpittisztótófej segítségével, a kiszórt tisztítószeres folyadék nagyrészét eleve felszívhatjuk, ezzel is közelebb hozva a használatba vételt. Használatával az otthoni felületein visszanyerték régi pompájukat!
Vizes kárpittisztítógép bérlése esetén, minden esetben adunk a géphez egy szőnyegtisztító, és egy bútorkárpit-tisztító fejet!