Megerősítés

Összesen:


Hívjon most +36-20/237-5776
Tegye fel kérdését info@bereljitt.hu
Központi elérhetőségünk

A Kärcher Press EX 800 kárpit és szőnyegtisztító gép egy nagy teljesítményű permetextrakciós készülék közepes felületek tisztításához. Ez a készülék képes lehet megbirkózni a szőnyegén vagy kárpitjain található foltokkal, vagy csak egyszerűen felfrissítheti ezen felületeit egy alapos tisztítással, így ezen felületek visszanyerhetik régi pompájukat. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül megszárad és újra használható.

Textilfelületek formailag tökéletes tisztítását teszi lehetővé a készülék. Ipari használatra tervezett készülék, amivel nem kell 15 percenként megállni, már csak önnekkel bírnia a tempót a géppel.

Szálmélységig ható higiénikus tisztaságot kivitelezhetsz ezzel a géppel szőnyegpadló vagy bútortextilek esetén is. A tisztítófolyadékot a szórófej a magas nyomás segítségével a tisztított felület mélyébe juttatja, majd a feloldott szennyeződést felszívja. A zsírt, a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat rendkívül alaposan eltávolítja. Kärcher RM 760 tabletta tisztítószerrel a Kärcher Press EX 800 készülék pórusokig ható, alapos tisztaságról gondoskodik, ideális megoldás allergiásoknak. A kivehető szennyezettvíz-tartálynak köszönhetően a tisztítást követően nem kell darabjaira szedni a gépet, csupán a feledét leemelni, és a tartályt kiemelve üríthető, és már kezdődhet is a következő etap.


Extrák


Rövid száradási idő

A szívóerő egyenes és a száradási idő egyenesen arányos, ahogy nő a szívóerő úgy annál több vizet képes kiszívni a tiszíttott felületből a készülék, ezáltal csökken a száradási idő. Ebben is szemet kápráztató teljesítményt nyújt a Puzzi 100 Super.

Egyszerű használat

A készülék használata semmi féle előképzettséget nem igényel, csupán a használati útmutatójának ismeretét, amit villámgyorsan elsajátíthatsz!

Kézreálló és erős

A kárpittisztítás folyamata rendkívül igénybeveszi a gépet: ha hosszú távon szeretnél megbízható teljesítményt, akkor olyan gépet válassz, ami bírja a kárpittisztítással járó terhelést és megfelelő minőségben tisztít.

Sokoldalúan alkalmazható

A készülék kárpittiszító fejével nem csak a bútorainak textilborítását varázsolhatja tisztára, hanem használhatja autója belső textilfelületein is. A géphez tartozó szőnyegtisztító fej segítségével pedig szőnyegeit teheti boldoggá, ki nem szeretne egy boldog szőnyeget!


Műszaki adatok


Max. felületi teljesítmény (m^(2)/h): 20-25 18
Légmennyiség (l/s ): 61
Vakuum (mbar /kPa): 236/23,6
Permetmennyiség l/min: 1
Szórónyomás / Tolónyomás (bar): 1/2
Friss- szennyezett víz tartály (l): 8/7
Turbina teljesítménye (W): 1200
Szivattyú teljesítménye (W): 48
Súly (kg): 9.8
Feszültség (V): 220 -240
Frekvencia (Hz ): 50-60

Felszereltség


Szőnyegtisztító fej
Padlótisztító fej
2m vízcső
Permettömlő

ÉrtékeldÉlérhetőségeink


Cím:

6723 Szeged, Kereszttöltés utca

Telefon:

Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot