Megerősítés

Összesen:


Hívjon most +36-20/237-5776
Tegye fel kérdését info@bereljitt.hu
Központi elérhetőségünk

Prémium kategória – Gőzölés és felszívás egy munkamenetben. A Karcher gőzporszívói egyesítik a gőztisztítók és a szárazporszívók előnyeit. Felszívják a morzsát a padlókról, és egyidejűleg fel is törlik a felületet. Ezekkel a mindentudó készülékekkel, és a hozzájuk illő tartozékokkal mindenki egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és vegyszerek nélkül tisztíthat.

Tisztaság a köbön Gőzporszívóink szívnak, gőzzel és szárazon tisztítanak egyetlen munkamenetben. Ezért nagy csempe, natúrkő vagy PVC felületekhez is ideálisan használhatók. • Megszakítás nélküli munkavégzés a 2 tartályos rendszernek köszönhetően • Hatékony 4 fokozatú szűrőrendszer • Vasalórendszer tartozékokkal

A beépített vízszűrő megakadályozza a vízkő kialakulását, ezzel is növeli a készülék élettartamát. A magas szívóteljesítmény és az erős gőztisztítás tökéletes eredményt garantál.


Extrák


Tisztítószermentesség

A zsírok, olajok, gyanták stb. a legtöbb esetben már forró vízzel feloldhatók, ezáltal jóval kevesebb tisztítószert kell használni, vagy akár teljesen el is hagyhatjuk azt. A költségmegtakarítás mellett cél a környezet és az energiaforrások védelme is.

Rövidebb száradási idő

A forró vízzel tisztítható felületek a hőhatás miatt gyorsabban felszáradnak, így gyorsabban rendelkezésre állnak a további munkavégzésre, ill. további használatra.

Jobb higiénia

A forróvizes tisztítást követően jelentős csíraszámcsökkenés igazolható. Sok higiéniai követelményhez ez a fertőtlenítőszerek nélkül elért csíraszámcsökkenés teljesen elegendő.

Rövidebb munkavégzési idő

A forró víz a szennyeződés gyorsabb feloldásához és akár 35 százalékos jelentős időmegtakarításhoz vezet. A sokféle tisztítási feladat így költséghatékonyan és gazdaságosan elvégezhető.


Műszaki adatok


Vakuum (mbar /kPa): 210
Fűtőteljesítmény (W): 2300
Kazántérfogat (l): 1.2
Utántöltő tartály (l): 0.5
Max. gőznyomás (bar): 4
Vízszűrő (l): 1.2 + 0.6
Kábelhossz (m): 6
Méretek (h x sz x m) (mm): 500 x 330 x 330

Felszereltség


Gyerekzár
HEPA-12 szűrő
Padlótisztító készlet gőztisztító funkcióval
Kézi padlófej
Pontsugárfúvóka
Ablaktisztító fej
Fugafej
Kárpitfej

ÉrtékeldÉlérhetőségeink


Cím:

6723 Szeged, Kereszttöltés utca

Telefon:

Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot