Szőnyeg, padlószőnyeg... belekezdenél, de hogyan?

Otthonunk szőnyegei extra terhelésnek vannak kitéve, aminek számtalan oka van, a porterhelésen túl, sokunkkal előfordult már hogy benthagytam a telefonom, de már nincs időm levenni a cipőm, ... és még sorolhatnám.

Otthonunk szőnyegei extra terhelésnek vannak kitéve, aminek számtalan oka van, a porterhelésen túl, sokunkkal előfordult már hogy benthagytam a telefonom, de már nincs időm levenni a cipőm, ... és még sorolhatnám. Ez valóban szakembert igényel? Általában nem, ezeket az átlagos felületi pisztkokat saját magunk is eltávolíthatjuk, a megfelelő eszközökkel!

A felhasznált tisztítószer: KARCHER RM 760

A rendszeres porszívózással tisztántarthatóak a szőnyegeink, de indőről időre előfordulhat egy két folt, egy kiborult ital, egy cipőnyom. Ezek a felületek igénylik, hogy időnként egy mélytisztítást végezzünk rajta, hogy az megfeleljen a higéniai és esztétikai elvárásainknak. Több különböző módszer terjedt el mára ezen szennyeződések eltávolítására, léteznek beszórós porok, amit egyszerűen kipoprszívózhatunk, csodaszerek, de ezek mellett javaslom a tisztítószeres mélytisztítást. Mi mindig az RM760 tisztítószer segítségével tisztítjuk szőnyegeinket, és bevált, elsősorban a tisztító teljesítménye másodsorban a száradási idő győzött meg. Tudta e, hogy létezik olyan tisztítószer ami az alapos tisztító hatékonyásga mellett képes lerövidíteni a száradási időt? Létezik ezek közül az egyik az Karcher RM760, az ember egyszerűen belekeveri a kárpittisztító vizébe, megvárja hogy feloldódjon, és már indulhat is a tisztítás. A tisztítás szombahőmérséletű vízzel történik, amit a felhasználó egyszerűen felszór a szennyezett felületre, majd leporszívózza az a kárpit és szőnyegtisztító gép megfelelő fejével. Ha az eredmény még nem elfogadható újra megismételheti a műveletet. A hatás nem maradhat el, az gép felszippantja a szennyezett vizet, a száradást követően élvezhetjük puha illatos szőnyegeinkre lépést!