Megerősítés

Összesen:


Hívjon most +36-20/237-5776
Tegye fel kérdését info@bereljitt.hu
Központi elérhetőségünk

A Kärcher Press EX 800 kárpit és szőnyegtisztító gép egy nagy teljesítményű permetextrakciós készülék közepes felületek tisztításához. Ez a készülék képes lehet megbirkózni a szőnyegén vagy kárpitjain található foltokkal, vagy csak egyszerűen felfrissítheti ezen felületeit egy alapos tisztítással, így ezen felületek visszanyerhetik régi pompájukat. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül megszárad és újra használható.

Textilfelületek formailag tökéletes tisztítását teszi lehetővé a készülék. Ipari használatra tervezett készülék, amivel nem kell 15 percenként megállni, már csak önnekkel bírnia a tempót a géppel.

Szálmélységig ható higiénikus tisztaságot kivitelezhetsz ezzel a géppel szőnyegpadló vagy bútortextilek esetén is. A tisztítófolyadékot a szórófej a magas nyomás segítségével a tisztított felület mélyébe juttatja, majd a feloldott szennyeződést felszívja. A zsírt, a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat rendkívül alaposan eltávolítja. Kärcher RM 760 tabletta tisztítószerrel a Kärcher Press EX 800 készülék pórusokig ható, alapos tisztaságról gondoskodik, ideális megoldás allergiásoknak. A kivehető szennyezettvíz-tartálynak köszönhetően a tisztítást követően nem kell darabjaira szedni a gépet, csupán a feledét leemelni, és a tartályt kiemelve üríthető, és már kezdődhet is a következő etap.


Extrák


Rövid száradási idő

A szívóerő egyenes és a száradási idő egyenesen arányos, ahogy nő a szívóerő úgy annál több vizet képes kiszívni a tiszíttott felületből a készülék, ezáltal csökken a száradási idő. Ebben is szemet kápráztató teljesítményt nyújt a Puzzi 100 Super.

Egyszerű használat

A készülék használata semmi féle előképzettséget nem igényel, csupán a használati útmutatójának ismeretét, amit villámgyorsan elsajátíthatsz!

Kézreálló és erős

A kárpittisztítás folyamata rendkívül igénybeveszi a gépet: ha hosszú távon szeretnél megbízható teljesítményt, akkor olyan gépet válassz, ami bírja a kárpittisztítással járó terhelést és megfelelő minőségben tisztít.

Sokoldalúan alkalmazható

A készülék kárpittiszító fejével nem csak a bútorainak textilborítását varázsolhatja tisztára, hanem használhatja autója belső textilfelületein is. A géphez tartozó szőnyegtisztító fej segítségével pedig szőnyegeit teheti boldoggá, ki nem szeretne egy boldog szőnyeget!


Műszaki adatok


Max. felületi teljesítmény (m^(2)/h): 20-25 18
Légmennyiség (l/s ): 61
Vakuum (mbar /kPa): 236/23,6
Permetmennyiség l/min: 1
Szórónyomás / Tolónyomás (bar): 1/2
Friss- szennyezett víz tartály (l): 8/7
Turbina teljesítménye (W): 1200
Szivattyú teljesítménye (W): 48
Súly (kg): 9.8
Feszültség (V): 220 -240
Frekvencia (Hz ): 50-60

Felszereltség


Szőnyegtisztító fej
Padlótisztító fej
2m vízcső
Permettömlő
  • Balla István

    If the value passed to the date filter is null, it will return the current date by default. If an empty string is desired instead of the current date, use a ternary operator:

  • Kovács Z

    The format specifier is the same as supported by date, except when the filtered data is of type DateInterval, when the format must con

  • Zászlós József

    Csudajó volt


ÉrtékeldÉlérhetőségeink


Cím:

6723 Szeged, Kereszttöltés utca

Telefon:

Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot